Astrid Zwaag

Joepie, het is nu september en eindelijk mag ik starten als trainee binnen de gemeente Hollands Kroon. Na 3 zeer intensieve selectiedagen ben ik een van de gekozen trainees. En dat in de prachtige gemeente waar ik ben geboren en getogen!

Toen ik de vacature voor een nieuw traineeship voorbij zag komen, was ik werkzaam als docente geschiedenis in het voortgezet onderwijs. Door omstandigheden kon ik hier niet langer het aantal uren werken als ik zou willen. In plaats van op zoek te gaan naar een nieuwe baan als geschiedenisdocent bekroop mij de vraag wat er nog meer mogelijk was. Na een korte zoektocht kwam ik er al snel achter dat ik bij een overheidsinstelling nog steeds zou kunnen bijdragen aan de maatschappij. Toen heb ik mij niet langer bedacht en een sollicitatievideo gemaakt, deze kun je hieronder bekijken.

Astrid Sollicitatie Video

Als 23-jarige woon ik samen met mijn vriend in Schagen. Het is heerlijk om een eigen tuin te hebben en ik vind het ook leuk om dit helemaal naar onze eigen zin te maken, al heb ik nog weinig ervaring met tuinieren. Ondanks dat ik nu in Schagen woon ben ik nog nauw verbonden met Anna Paulowna. In het weekend ben ik hier vaak te vinden omdat de meeste van mijn vriendinnen hier wonen en afgelopen zomer heb ik samen met mijn vader en zus meegedaan als team aan de triatlon in Anna Paulowna. Naast plantjes verzorgen en rondjes hardlopen, zal geschiedenis altijd een hobby van mij blijven. Dus heb je een prachtig boek gelezen over de Nederlandse opstand of een documentaire gezien over de Romeinen dan ben ik daar altijd in geïnteresseerd!

Astrid

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: