Britt Nijkamp

Update: na 1 jaar traineeship vond Britt het tijd om te floreren in Mexico. Daarom bestaat ons team Trainees nu nog uit 4 personen, maar post Britt nog wel af en toe een update vanaf haar nieuwe woonplaats 🙂

BAM, hier ben ik!

Mijn naam is Britt Nijkamp, maar op mijn postpakketjes sta ik bekend als B.A.M. (ja, postpakketjes ontvang ik vaker én liever dan postbrieven). Ik ben 22 jaar en ik woon in Hollands Kroon. Sinds juli 2017 ben ik afgestudeerd en heb ik het papiertje HBO Bedrijfseconomie op zak. Helemaal nieuw in de organisatie ben ik niet, want ik ben hier ook werkzaam geweest als stagiaire.

Voordat ik überhaupt aan het ‘volwassen leven’ mocht proeven, heb ik 5 maanden in Valencia gestudeerd. International Business stond deze periode centraal, waarin ik vakken zoals innovatie, strategische ontwikkelingen en financiën volgde tussen de siëstas, fiëstas en tapas door.

Wat mij blij maakt en wat ik vooral doe? 

Dat zijn eigenlijk een heleboel dingen. Ik probeer zoveel mogelijk van kleine momenten te genieten. Denk aan een strak blauwe lucht, vogeltjes die je ’s morgens wakker maken en een super mooie zonsondergang. Maar ook trek ik geregeld m’n sportkleding aan en zie je me rennend door de polder gaan, op het handbalveld bij VZV of probeer ik een tegenstander van de baan te meppen. In het weekend zie je me met een (alcoholisch) drankje op feestjes staan lachen en dansen met mijn vriendinnen. Ook volg ik Spaanse lessen en vind je me een aantal keer per jaar op Schiphol.

Ik zie mezelf als een spontane persoonlijkheid, die energie krijgt van mensen leren kennen. Ik heb veel zin om de uitdagingen aan te gaan, die wij als Trainees zullen krijgen.

Wil je meer van mij weten of gewoon een kopje koffie drinken? Bel me op of plan een afspraak in.

Veel liefs,

Britt Nijkamp

IMG_3651

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: