Cas Knol

36234102_1862461440463491_7347637768605925376_o

Tot eind augustus werkte ik nog als producer bij de televisie, waarbij ik vele programma’s heb mogen maken voor de publieke als commerciële omroep: Van Rot Op Naar je Eigen Land tot Jan Rijdt Rond, van Reünie 21 tot Het Familiediner, van een documentaire reeks over Coffeeshops tot een documentaire over Casa Rosso en van De Rijdende Rechter naar Bed & Breakfast. Nu heb ik ervoor gekozen om na enkele jaren TV een ander pad te gaan bewandelen, namelijk die van Hollands Kroon.

Na een zware selectieronde, een huwelijk en de geboorte van onze zoon Otis sta ik vanaf begin september in de startblokken van deze traineeship. Met veel plezier kijk ik uit om Gemeente Hollands Kroon van top tot teen te leren kennen en mijn steentje bij te dragen van de ontwikkeling binnen deze gemeente. Ik zal persoonlijk wel even moeten wennen aan de werkomgeving van Hollands Kroon, maar ik zie dit als een mooie uitdaging. Het trekt mij in ieder geval erg dat Hollands Kroon innovatief is met een streven om van de gemeente een nieuwe omgeving te maken voor zowel de inwoners als de werknemers.  Om mij wat beter te leren kennen heb ik onderstaand de video van mijn eerste stap in de sollicitatieproces. Veel kijkplezier:

Sollicitatie video – Cas Knol

Als je na het kijken van de video mij ook nog eens in het echt wil ontmoeten kan je mij altijd even een berichtje sturen, dan doen we een drankje.

Ciao,

Cas

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: