Claudia Huitema

Een jaar geleden ben ik in Anna Paulowna gaan wonen samen met mijn vriend en onze hond King. Mijn vriend kwam hier al vandaan, maar toen ik de naam voor het eerst hoorde had ik geen idee wat Anna Paulowna was. Ik dacht dat het uit het liedje van George Baker ‘Una Paloma Blanca’ kwam. Wel klonk het als een vakantiebestemming, en toen ik hoorde dat er ook een dierentuin is (Hoenderdaell), was ik verkocht. Inmiddels een jaar later ben ik al aardig geïntegreerd in het dorp, en sinds kort ben ik zelfs trainee bij gemeente Hollands Kroon!

Hiervoor was ik werkzaam in marketing bij een farmacie en heb ik zowel Marketing als International Management gestudeerd aan de UvA. Heel wat anders dan bij de gemeente. Maar na een aantal jaar werken in marketing vind ik het juist leuk om mij meer te oriënteren in andere vakgebieden die mij ook erg aanspreken. Het fijne van gemeente Hollands Kroon is dat zij je alle mogelijkheden bieden om ook buiten de gebaande paden te kijken. Dit is dan ook wat mij zo aansprak aan werken bij Hollands Kroon.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om paard te rijden. Ook ben ik gek op dieren. Mijn ouders hebben een soort kinderboerderij met alpaca’s, paarden, schapen etc., hier ben ik dan ook erg vaak te vinden. Daarnaast vind ik het erg leuk om mij bezig te houden met interieur. Dagen lang kan ik bezig zijn met het uitzoeken van de juiste kandelaars voor op dat nieuwe dressoir.

Heb je na het lezen van bovenstaande stukje vragen over mijn werk bij gemeente Hollands Kroon of wil je gezellig praten over alpaca’s? Dan ben ik zeker in voor een kopje thee (ik ben geen fan van koffie).

Liefs Claudia

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: