David Bijl

Hoi, ik ben David, 25 jaar en ik ga binnenkort samenwonen met mijn vriendin in Warmenhuizen. Ik ben een van de gelukkige nieuwe trainees van Hollands Kroon.

Deze reis begon in de Rai (Amsterdam) waar de carrière dagen plaatsvonden. De hele rai was gevuld met stents van allerlei bedrijven. Het gesprek met Hollands Kroon maakte mij enthousiast. Echter om de job te bemachtigen moesten er vele rondes volgen met vele afvallers. Aangezien ik dit vaker had meegemaakt werd ik daar niet direct heel vrolijk van. Echter ben ik me er vanwege mijn studie (AOG, organisatie psychologie) van bewust dat een organisatie de best passende mensen moet zoeken. En daar zorgt Hollands Kroon natuurlijk wel voor. De selectiedagen waren intensief, leerzaam en gezellig en de hoop om bij de nieuwe trainees te zitten werd alleen maar groter.

En ja hoor, na een zenuwslopende laatste dag tot s ‘avonds laat wachtend op de uitslag bleek ik één van de nieuwe trainees te zijn geworden. En wat ben ik enthousiast om samen met 5 anderen dit avontuur aan te gaan en wat bij te dragen aan deze ambitieuze gemeente.

Zelf ben ik naast een fanatieke voetballer (sowieso gek op overal en altijd sporten), zeer gepassioneerd over de onderwerpen vitaliteit, motivatie, mentale en fysieke gezondheid, bevlogenheid en productiviteit. Dit is een berg aan begrippen, maar ze liggen wat mij betreft zeer dicht bij elkaar. Ik geloof dat mijn reeds opgedane kennis hierover van pas kan komen in vrijwel elk mogelijke functie en de opdrachten en taken die daarbij horen.

Ik zie jullie snel.

Groetjes David

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: