Émilie Bevers

Hoi! Ik ben Émilie Bevers, 24 jaar, geboren in Amsterdam maar getogen in Den Haag. En net vers afgestudeerd!

De vraag wat ik na mijn master zou gaan doen werd mij na een periode comfortabel met oogkleppen op studeren vaker en vaker gesteld. Confronterend! Ik wilde helemaal niet afstuderen! Toch kwam dat papiertje, bijna tegen mijn zin, steeds dichterbij, en toen ik over het Traineeship bij Hollands Kroon hoorde, besloot ik te solliciteren. Ik stapte geheel blanco in de sollicitatieprocedure en werd naarmate die vorderde steeds enthousiaster. Twee jaar lang mogen ontdekken wat je wel en niet leuk vind terwijl je belangrijk tastbaar werk doet met een leuke groep andersdenkenden, misschien was dat toch wel leuk! Fast forward; het is hier geweldig!

Voordat ik dit Traineeship in ging studeerde ik sociale psychologie aan de UvA. Mijn afstudeerstage liep ik bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Amsterdam zit echt in m’n hart, dus waar ik vorig jaar pendelde tussen Amsterdam en het politieke Den Haag, pendel ik tegenwoordig heen en weer tussen het Kroondomein en de grote stad. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het water (ik zeil graag en werk ook nog af en toe als schipper bij een rederij), probeer ik mezelf nieuwe dingen aan te leren (met breien en naaien ben ik nu druk, maar houtbewerking staat ook nog op het lijstje voor ooit) of sleept mijn vriend (historicus) me door interessante musea. Verder maak je mij ontzettend blij met een lekker biertje op een terras, een interessant gesprek of een fijne hersenkrakende puzzel.

Mocht je na mijn stukje nog vragen hebben over mij of mijn werkzaamheden bij Hollands Kroon, dan ben ik altijd bereikbaar voor een koffietje! Ik heb enorm veel zin in de komende twee jaar.

Liefs,

Émilie

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: