Joost de Vries

Hoi! Ik ben Joost en ben met 30+ de oudste van deze lichting trainees. Ik loop graag hard (de marathon van Amsterdam is mijn doel voor 2020), lees met veel plezier een goed boek, kokkerel met veel lol in mijn keukentje (en eet dit vol genoegen op) en ben gepassioneerd om mij in te zetten voor een mooier, leuker en leefbaarder Nederland. Nu we dat gehad hebben, wil ik graag een beeld schetsen van mijn sollicitatieprocedure bij Hollands Kroon zodat jullie ook een beter beeld krijgen.

Mijn eerste aanraking met Hollands Kroon was op de Nationale Carrièrebeurs 2019 in Amsterdam. Dit zette direct de toon voor hoe ik deze vooruitstrevende en innovatieve gemeente sindsdien heb leren kennen. Met een Masterdiploma Communicatiewetenschappen op zak en enkele jaren ervaring bij de gemeente Haarlem en Den Haag, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zonder te weten wie ik nu eigenlijk voor me had, heb ik destijds een half uur ongedwongen en gezellig met ene Franklin staan praten over het Hollands Kroon traineeship. Kwam ik er later achter dat ik gewoon één van de drie directeuren voor mijn neus had staan! Enthousiast geworden door zijn mooie verhaal begon ik vervolgens aan het sollicitatietraject voor één van deze felbegeerde plekken.

En Hollands Kroon zou Hollands Kroon niet zijn als ze ook voor de sollicitatieprocedure geen innovatieve oplossing hadden gevonden. Een vormvrije sollicitatie moesten we aanleveren! Alles mocht, zo lang het maar geen saaie sollicitatiebrief zou zijn. Nu snap ik dat jullie onderhand misschien wel benieuwd zijn geworden wie die Joost nu verder precies is. En laat ik nou net mijn vormvrije sollicitatie hebben gemaakt om een inzicht te geven wie Joost is en waarom hij zo graag bij Hollands Kroon wilde werken.

Ik neem jullie daarom graag mee in mijn vormvrije sollicitatie gemaakt als interactief rollenspel genaamd in de stijl van de oude Zelda’s genaamd:

Game of Kroon

Volg de bovenstaande link en volg mijn persoonlijke avontuur naar het eerste gesprek bij Hollands Kroon. Rondlopen doe je met de pijltjestoetsen, loop tegen de karakters in de spelwereld aan om met ze te praten, de spatiebalk laat je verder gaan in het gesprek, volg de verharde weg richting het Noorden naar mijn eerste gesprek, praat met iedereen die je tegenkomt en open de deur naar de eindbaas!

Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons gerust een berichtje sturen of een kopje koffie doen samen!

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: